‘Beauty catches the eye,
personality captures the heart’

Persoonlijk kleur en stijladvies

Naast psychosociaal therapeut ben ik ook kledingcoach. Ik vind dit een geweldige combinatie! Ik geef kleur- en stijladviezen en houdt daarbij ook rekening met de context. Dit moet passend zijn bij hun unieke persoonlijkheid.

Kleding laat namelijk zien wie je bent! Onderschat namelijk niet wat kleding kan doen voor je.

Wat wil jij uitdragen naar de mensen om je heen? En laat je dat nu ook werkelijk zien in je out-fit?
Hoe wil jij gezien worden? En een net zo belangrijke vraag; wil je ook serieus gehoord worden? Bijvoorbeeld in je werkomgeving?

Door aan je uiterlijke verschijning te werken, ontstaat er innerlijk ook meer ruimte om aan blokkades en belemmeringen te werken. Er komt iets los wanneer je je blij en prettig voelt in de juiste out-fit. Je voelt je meer zelfverzekerd en durft meer van jezelf te laten zien.

Gun jezelf een mooi cadeau en investeer in jezelf!

Ik heb onder andere een kleur- en stijlopleiding gevolgd bij Mooi Stijl in Apeldoorn. Ik ben nu bezig met de verdieping voor imagoconsultant Kleding als Taal van Eva den Hollander. Ook heb ik een kleuropleiding bij Regien Strategier gevolgd en ben bezig me verder te verdiepen.

De website zal begin 2020 worden gelanceerd onder de naam: De Stijlfactor

Info: charlotte@destijlfactor.nl

De Stijlfactor Kleuradvies

De beste kleur is welke jouw laat strálen! Tijdens een kleuradvies leer je welke kleuren het mooiste bij jou passen. Bij je uiterlijk maar ook bij je persoonlijkheid en smaak. Je leert welke kleuren je het beste kunt kiezen voor je kleding, haar, make-up en accessoires. Dit scheelt tijd en miskopen tijdens het winkelen.

In de ‘goede kleuren’ zie je er niet alleen op je mooist uit, ze combineren ook nog eens goed. Uiteraard heb je zo een paar favorieten. De ervaring leert dat je vaak veel meer mogelijkheden hebt. Daarnaast combineren de kleuren goed. Zo kun je met weinig moeite leuke sets maken.

                                                    Je persoonlijke kleurenkaart helpt miskopen te voorkomen.

                                                                   Fijn voor je portemonnee en het milieu!

Waarom persoonlijk Stijladvies?

Onderzoek wijst uit dat een eerste indruk binnen 3 seconden is gemaakt! En vaak is dat blijvend! In ons denken gaat dat razendsnel. Is deze persoon betrouwbaar of houd ik afstand bijvoorbeeld. Wil ik deze persoon beter leren kennen of toch niet?

Woorden kun je nog aanpassen, maar een eerste indruk maak je maar een keer! Daarom is het misschien toch goed om eens even bij stil te staan.

Jij vertelt je met jouw kleding je eigen unieke verhaal!

De opmerking; ‘ze nemen me maar zoals ik ben’ is veelgehoord. Maar wie ben je dan? Weet jij wat je precies communiceert met je kleding? Ben jij je er bewust van welke boodschap je uitdraagt met jouw kledingstijl aan je omgeving? Heb je eigenlijk wel een kledingstijl? Of hangt er van alles in de kast en bekijk je per dag wel wat je aantrekt?

Style is a way to say who you are without having to speak’

– Coco Chanel –