Persoonlijk kleur en stijladvies

Naast psychosociaal therapeut ben ik ook kledingcoach. Ik vind dit een geweldige combinatie! Ik geef kleur- en stijladviezen en houdt daarbij ook rekening met de context. En heel belangrijk, het moet passend zijn bij unieke persoonlijkheid van de klant!

Kleding laat namelijk zien wie je bent! Onderschat namelijk niet wat kleding kan doen voor je. En wat je ermee communiceert naar je omgeving.

Wat wil jij uitdragen naar de mensen om je heen? En laat je dat nu ook werkelijk zien in je out-fit?
Hoe wil jij gezien worden? En een net zo belangrijke vraag; wil je ook serieus gehoord worden? Bijvoorbeeld in je werkomgeving?

Door aan je uiterlijke verschijning te werken, ontstaat er innerlijk ook meer ruimte om aan blokkades en belemmeringen te werken. Er komt iets los wanneer je je blij en prettig voelt in de juiste out-fit. Je voelt je meer zelfverzekerd en durft meer van jezelf te laten zien.

Gun jezelf een mooi cadeau en investeer in jezelf!

Ik heb onder andere een kleur- en stijlopleiding gevolgd bij Mooi Stijl in Apeldoorn. Ik ben nu bezig met een verdieping voor imagoconsultants ‘Kleding als Taal’ van Eva den Hollander. De kleuranalyseopleiding heb ik bij Regien Strategier gevolgd. Zij is bekend door het 78 colorsystem en ik ben bezig om me nog verder te specialiseren.

De website zal begin 2020 worden gelanceerd onder de naam: De Stijlfactor

Info: charlotte@destijlfactor.nl

“Ik heb het contact met Charlotte als zeer prettig ervaren. Zij heeft de gave iemand te bemoedigen en is complimenteus op het moment dat ik er zelf even niet in geloof.

Zij werkt met grote precisie en wil het echt overbrengen, dat kan ze ook. Ze is betrokken, enthousiast en een fijn en veilige persoonlijkheid. Ze weet je te enthousiasmeren.

Ze is eerlijk en ik voelde mij totaal relaxed in het hele proces. Nu ben ik een client met noten op haar zang en ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en ik voelde me goed in wat ze had uitgezocht voor mij.”

Evelien Lens

Eigenaar evenementen bureau 2Bcome & B&B

‘Ik heb nu geleerd dat het veel beter is om een paar goede mooie kledingstukken te kopen, en die mogen ook echt wel duurder zijn, terwijl ik altijd héél veel ‘prut’ in de aanbieding kocht, wat vaak niet eens met elkaar te combineren viel. Dat gaf ook veel onrust en ik had nooit een ‘afgerond’ gevoel in het kopen / dragen van kleding.

Nu heb ik geleerd dat daar veel meer rust en overzicht in kan zijn. En heel shocking om te ontdekken dat al die ‘aanbiedingen’ die ik kocht, bij elkaar misschien nog wel veel meer geld kosten dan een paar goede bij elkaar passende kledingstukken te kopen. Voor mij was dit een enorme ontdekking en ik ben daar echt superblij mee!’

Jolanda van de Brink 51 jr.

Mede eigenaar, Mytri B.V

‘Je hebt mij heel erg het gevoel gegeven dat ik er mocht zijn, dat het goed is zoals ik ben én het voelde als een enorm cadeau omdat je het heel erg serieus nam om mij te kleden voor de gevraagde gelegenheid. Je hebt het met zoveel aandacht en liefde gedaan, dat alleen dat al als een warme douche voelde. Dat geeft niet alleen een goed gevoel aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant!

Je hebt met alles goed rekening gehouden, de haarkleur, kleur ogen, contrast, etc. Je wilde echt kwaliteit leveren en dat is wat mij betreft gelukt.

Ik zal jou zeker aanbevelen bij anderen en reclame voor je maken, ik gun iedereen een keer deze leerzame ervaring.’

Esther van C. 42 jr.

De Stijlfactor Kleuradvies

De beste kleuren zijn de kleuren die jou laten strálen! Er is een verschil tussen er goed uitzien en er op je best uitzien! Tijdens een kleuradvies leer ik je welke kleuren het mooiste bij jou passen en laat ik je ook zien waarom. Kleuren die uiteraard passen bij je uiterlijk maar ook bij je innerlijk en je persoonlijke smaak. Je leert zien welke kleuren je het beste kunt kiezen voor je kleding, make-up en accessoires. Dit scheelt veel tijd en miskopen tijdens het winkelen. Wanneer je de juiste kleuren draagt, zie je er op je mooist uit. Daarnaast combineren deze kleuren ook nog eens goed bij elkaar. Daardoor ga je ontdekken dat je vaak veel meer mogelijkheden hebt dan je denkt. Zo kun je met minder moeite leuke kledingsets maken. Gaaf toch?

Je persoonlijke kleurenkaart helpt miskopen te voorkomen.

Fijn voor je portemonnee en nog duurzaam ook!

Waarom persoonlijk Stijladvies?

Onderzoek wijst uit dat een eerste indruk binnen 3 seconden is gemaakt! En vaak is dat blijvend! In ons denken gaat dat razendsnel. Is deze persoon betrouwbaar of houd ik afstand bijvoorbeeld. Wil ik deze persoon beter leren kennen of toch niet?

Woorden kun je nog aanpassen, maar een eerste indruk maak je maar een keer! Daarom is het misschien toch goed om eens even bij stil te staan.

Jij vertelt je met jouw kleding je eigen unieke verhaal!

De opmerking; ‘ze nemen me maar zoals ik ben’ is veelgehoord. Maar wie ben je dan? Weet jij wat je precies communiceert met je kleding? Ben jij je er bewust van welke boodschap je uitdraagt met jouw kledingstijl aan je omgeving? Heb je eigenlijk wel een kledingstijl? Of hangt er van alles in de kast en bekijk je per dag wel wat je aantrekt?

Style is a way to say who you are without having to speak’

– Coco Chanel –