‘Hobbelige wegen leiden meestal naar

mooie nieuwe bestemmingen’

Relatietherapie

 

Jullie voelen al een poosje aan dat er iets moet gebeuren, om eindelijk eens verandering in jullie relatie te brengen. Want echt tevreden zijn jullie niet met hoe het nu gaat. Het is dan oké om toe te geven dat je op dit moment zelf even niet beschikt over de tools om al jullie problemen zelf op te lossen.

Er zijn verschillende methoden om jullie hulpvraag te benaderen zodat je weer helder krijgt waar jullie heen willen.

Willen jullie onder deskundige begeleiding werken aan jullie relatieproblemen? Werk dan met mij stapsgewijs aan rust, veiligheid en verbondenheid in jullie relatie.

R

Voelen jullie je beiden eenzaam in de relatie en wil je daar graag verandering in brengen?

R

Zitten jullie vastgeroest in een oud patroon en lukt het niet meer om die vicieuze cirkel te doorbreken?

R

Is er weinig intimiteit meer zoals knuffelen en seks?

R

Leven jullie nu vooral langs elkaar heen?

                 ‘Doe je wat je altijd deed,

             dan krijg je wat je altijd kreeg…’

 

Best wel confronterend he? Dan kan het prettig zijn dat er tijdelijk iemand met je oploopt als een soort gids of reisgenoot. Iemand die samen met jullie de dingen weer op een rijtje zet. Totdat jullie zelf weer helder hebben waar jullie naar toe willen.

Want soms kijkt een ander net even anders aan tegen je hulpvraag of situatie aan dan jijzelf. Door jullie de juiste vragen te stellen, jullie uitleg te geven en de inzichtgevende opdrachten die jullie af en toe van mij meekrijgen, wordt er bij jullie een bewustwordingsproces gecreeërd, waardoor je de dingen weer helder kunt zien en er hoop in jullie hart terugkomt. Dan is verandering mogelijk!

Wat levert het jullie op? Er worden blokkades opgeheven en jullie komen dichter bij jezelf dan ooit. Daardoor kunnen verlangens en dromen weer opborrelen en zul je gaan merken dat je beter in je vel komt te zitten en alles weer in een stroomversnelling komt, ook wat je relatie betreft. 

Mijn missie is om je relatie weer opnieuw te laten floreren zodat weer je je weer gelukkig in je relatie voelt.

Ik wil je daarbij graag helpen door een poosje met jullie op te trekken. Het is misschien best spannend en in de eerste instantie misschien ook niet altijd even leuk. Daar wil ik eerlijk over zijn. Want soms zijn de ontdekkingen die je doet, best confronterend.

Alleen als onderkent wordt wat het probleem of je hulpvraag is, zal er ook iets aan gedaan of verandert kunnen worden. Daar is soms best wat lef en moed voor nodig om ook kwetsbaar te durven zijn en toe te geven dat het even niet alleen lukt.

Ik doe mijn deel en jullie elk zijn of haar eigen deel. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Ik help je graag!

‘Ik kwam met enige scepsis naar de gesprekken en verwachtte eigenlijk niet zoveel. Maar haar vragen hebben me echt aan het denken gezet! Haar oprechtheid en betrokkenheid hebben me echt geraakt.’ ‘Ik heb er veel aan gehad en kan er met een lach en een traan aan terugdenken. Confronterend soms, maar heb daardoor ook heling ervaren’.

Vrouw - 34 jaar

Samen staan we sterk!

Ook wanneer je niet goed meer kunt benoemen waardoor de relatie niet meer is zoals jullie dat graag zouden zien. Dat de passie voor elkaar en het gevoel van de wereld samen aan te kunnen, verdwenen is als sneeuw voor de zon. En er voor jullie gevoel sleur voor in de plaats is gekomen. Ik help jullie in kaart brengen van jullie hulpvraag en samen zoeken we naar een oplossing.

Ik geef jullie een zetje in de juiste richting. Ik bied jullie een luisterend oor voor grote en kleine dingen. Voor grote en kleine zorgen. Alles wat jou en je partner belemmert in het dagelijks leven, kun je met mij bespreken. 

Wat voor je partner ogenschijnlijk klein lijkt, kan jou enorm dwarszitten. Je zit met iets, je hebt een knoop in je maag. Je kunt er niet duidelijk de vinger op leggen wat het is, maar het belemmert jou behoorlijk in je dagelijks leven en heeft een negatieve invloed op je relatie. Het lijkt alsof je de teugels hebt laten vieren en het leven jou leidt in plaats van dat jij bepaalt wat er gebeurt.

Willen jullie investeren in je relatie en durven jullie de uitdaging aan te gaan? Twijfel niet en neem gerust contact met mij op. Samen bekijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij met je partner weer tot bloei kunt komen. Gun jezelf en elkaar dat cadeau. Je hoeft het niet alleen te doen.

Samen staan we sterk!

 

‘Charlotte geeft je het gevoel te weten waar ze mee bezig is. Ze is doelgericht en pakt op de juiste momenten door wanneer dat nodig is.

Charlotte is warm en professioneel. Empatisch en betrokken, maar ook met gepaste afstand tot mij als cliënt. Dat gaf een veilig en prettig gevoel’.

Kim

Vrouw - 42 jaar