‘Bloom into your true self!’

Individuele therapie

Je voelt al een poosje aan dat er iets moet gebeuren, om verandering in je leven te brengen. Want echt tevreden ben je niet met hoe het nu gaat. Het is dan oké om toe te geven dat je op dit moment zelf even niet beschikt over de tools om al je problemen zelf op te lossen.

Dan is het goed om daar eens met een professional over te praten. Een psychosociaal therapeut is er speciaal voor opgeleid om je te helpen om op een gezonde manier om te gaan met je problemen. Er zijn verschillende methoden om je hulpvraag te benaderen zodat je weer helder krijgt waar je heen wilt.

Een professionele therapeut, benadert je als een gezond mens met een hulpvraag of klacht.

R

Ben je onzeker en gespannen en wil je daar verandering in brengen?

R

Zit je vastgeroest in een oud patroon van altijd maar willen ‘pleasen’ en ben je daar klaar mee?

R

Kamp je met oververmoeidheid of schuur je tegen een burn-out aan?

R

Heb je iets meegemaakt in je leven, wat je geen plek kunt geven of blokkades opleveren?

                 ‘Doe je wat je altijd deed,

             dan krijg je wat je altijd kreeg…’

 

Best wel confronterend he? Dan kan het prettig zijn dat er tijdelijk iemand met je oploopt als een soort gids of reisgenoot. Iemand die samen met jou de dingen weer op een rijtje zet. Totdat je zelf weer helder hebt waar je naar toe wilt.

Want soms kijkt een ander net even anders aan tegen jouw hulpvraag of situatie aan dan jijzelf. Door jou de juiste vragen te stellen, je uitleg te geven en de inzichtgevende opdrachten die je af en toe van mij meekrijgt, wordt er bij jou een bewustwordingsproces gecreeërd, waardoor je de dingen weer helder kunt zien en er hoop in je hart komt. Dan is verandering mogelijk!

Wat levert het je op? Er worden blokkades opgeheven en je komt dichter bij jezelf dan ooit. Daardoor kunnen creativiteit en dromen weer opborrelen en zul je gaan merken dat je beter in je vel komt te zitten en alles weer in een stroomversnelling komt. Dit heeft invloed op je werk, je relaties en maakt je een gelukkiger en energieker mens. Dan floreer je en bloei je weer op, en kom je weer meer in je eigen kracht staan.

Mijn missie is om je weer te laten floreren en gelukkig en betekenisvol bezig te zijn.

Ik wil je daarbij graag helpen door een poosje met je op te trekken. Het is misschien best spannend en in de eerste instantie misschien ook niet altijd even leuk. Daar wil ik eerlijk over zijn. Want soms zijn de ontdekkingen die je doet, best confronterend.

Alleen als onderkent wordt wat het probleem of je hulpvraag is, zal er ook iets aan gedaan of verandert kunnen worden. Daar is soms best wat lef en moed voor nodig om ook kwetsbaar te durven zijn en toe te geven dat het even niet alleen lukt.

Ik doe mijn deel en jij het jouwe. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Ik help je graag!

‘Ik kwam met enige scepsis naar de gesprekken en verwachtte eigenlijk niet zoveel. Maar haar vragen hebben me echt aan het denken gezet! Haar oprechtheid en betrokkenheid hebben me echt geraakt.’ ‘Ik heb er veel aan gehad en kan er met een lach en een traan aan terugdenken. Confronterend soms, maar heb daardoor ook heling ervaren’.

Vrouw - 34 jaar

Samen staan we sterk!

Ook wanneer je niet goed kunt benoemen waar je mee zit, en het voor jouw gevoel een grote chaos in je hoofd is. Ik help je in kaart brengen van je hulpvraag en samen zoeken we naar een oplossing.

Ik geef je een zetje in de juiste richting. Ik bied jou een luisterend oor voor grote en kleine dingen. Voor grote en kleine zorgen. Alles wat je belemmert in het dagelijks leven, kun je met mij bespreken. Of dat nou gaat over een vastgelopen relatie, je het gevoel hebt niet alles uit het leven te halen of dat je zit met een verlies of trauma.

Wat voor een ander ogenschijnlijk klein lijkt, kan jou enorm dwarszitten. Je zit met iets, je hebt een knoop in je maag. Je kunt er niet duidelijk de vinger op leggen wat het is, maar het belemmert jou behoorlijk in je dagelijks leven. Het lijkt alsof je de teugels hebt laten vieren en het leven jou leidt in plaats van dat jij bepaalt wat er gebeurt.

Wil je iets met me bespreken en durf jij de uitdaging aan te gaan? Twijfel niet en neem gerust contact met mij op. Samen bekijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij weer tot bloei komt. Gun jezelf het cadeau. Je hoeft het niet alleen te doen.

Samen staan we sterk!

 

‘Charlotte geeft je het gevoel te weten waar ze mee bezig is. Ze is doelgericht en pakt op de juiste momenten door wanneer dat nodig is.

Charlotte is warm en professioneel. Empatisch en betrokken, maar ook met gepaste afstand tot mij als cliënt. Dat gaf een veilig en prettig gevoel’.

Kim

Vrouw - 42 jaar